cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Prijs Bitcoin en crypto keldert, maar waarom eigenlijk?

De daling op de cryptomarkt komt wellicht als een verrassing voor degenen die gisteren juist stijgende koersen zagen. Gisteravond kwam echter nieuws uit China dat men een vergaande cryptoban invoert. Zoals wij al rapporteerden reageerde de markt direct en vandaag zien we hoe die reactie doorzet.

Wat kunnen we nu verder verwachten? Zoals we gisteren al zagen blijven veel influencers en insiders toch positief over de koersverwachting op lange termijn. De koersdaling wordt op basis van de eerdere Fibonacci-analyses ingecalculeerd en men is nog steeds positief over de fundamentele cijfers achter de Bitcoin. Vooralsnog houden ervaren traders hun bezittingen vast. Anderen stappen juist extra in omdat zij de dip in de markt verwachten te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *