cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Cryptomarkt in twee maanden aan waarde verdubbeld

Cryptocurrency’s worden steeds populairder. En dat blijkt wel want de laatste twee maanden is de markt gewoon aan waarde verdubbeld. De totale markt is nu zón 2 biljard euro waard. Dit is 2000 miljard. Bitcoin is niet alleen de bekendste digitale munt, maar ook de meest waardevolle. Eén bitcoin is bijna $59.000 waard en daarmee is die munt alleen al $1 biljoen waard.

In het kielzog van de bitcoin zijn ook andere cryptomunten sterk in waarde gestegen. Afgelopen weekeinde bereikte ether nog een recordwaarde. Die muntsoort is samen met binance coin, polkadot, tether en cardano, de tweede tot en met zesde cryptomunt qua waarde, $422 miljard waard.

De prijs van cryptomunten stijgt onder meer doordat ze steeds meer geaccepteerd worden door grote bedrijven. Zo accepteert maker van elektrische auto’s Tesla bitcoin als betaalmiddel en omarmden ook betalingsbedrijven als Mastercard, Visa en PayPal digitale valuta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *