cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

‘Cardano krijgt op den duur miljarden gebruikers’

De mening van Charles Hoskinson is dat op termijn zomaar miljarden gebruikers Cardano (ADA) zouden kunnen gebruiken. ‘Het is een kwestie van schaalvergroting.’ Hoskinson is de CEO van IOHK (Input Output Hong Kong) en dit bedrijf ontwikkelt Cardano.

‘Alles is gewoon een kwestie van schaal, aangezien we leven in het tijdperk van netwerken. Maakt het uit of het 10 of 20 jaar duurt voordat we een miljard mensen hebben? Op zo’n schaal maakt het niet uit hoelang dat duurt, een miljard mensen is een zevende van de hele bevolking. Maakt het echt uit of de volgende miljard mensen er nog tien jaar over doen? Nee, want we zullen uitkomen op twee miljard mensen, een derde van de hele wereldbevolking.’ Aldus Hoskinson.
Ethereum en BlackBerry

Ethereum is op dit moment de marktleider als het aankomt op smart contracts op blockchains. Hoskinson denkt dat dit niet eeuwig zo zal blijven. Hij noemt BlackBerry, MySpace en Netscape om zijn punt te maken over de kwetsbaarheid van Ethereum als leider van DeFi: ‘Dingen veranderen, en ze veranderen heel snel in technologie. Dus heb wat geduld en begrijp waar we heen gaan.’

Hij voegt eraan toe dat de bestaande DeFi-projecten niet noodzakelijk loyaal zijn aan hun huidige infrastructuur, en dat ze uit eigenbelang naar Cardano kunnen migreren. ‘Deze bedrijven spelen het spelletje niet om ervoor te zorgen dat Joe Lubin of Vitalik Buterin geld verdienen. Ze zijn er om een ​​dienst te verlenen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *