cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Cardano (ADA) koers kan erg veel gaan stijgen

Het is de laatste tijd erg saai rondom de koers van de cryptomunt Cardano (ADA). Al maandenlang staat deze rond een euro en er is weinig sprake van spektakel. De Nederlandse analist Michaël van de Poppe, beter bekend als Crypto Michaël, verwacht echter dat er nog wel wat kruit in het vat zit. Dat zei hij in een onlangs verschenen analyse op YouTube.

Cardano wordt vaak bestempeld als een mogelijke ‘Ethereum killer.’ En dat is op zich niet zo gek aangezien beide projecten smart contracts ondersteunen. Wel zit Cardano nog in de ontwikkelingsfase en dus zal het project op de korte termijn nog geen deuk in Ethereums dominantie kunnen slaan.

De koers bungelt al een tijdje rond de $1,20. Gisteren was er nog een kleine pump, waarschijnlijk als gevolg van het goede nieuws dat Cardano in COTI heeft geïnvesteerd. Inmiddels corrigeert ADA alweer terug naar beneden. Maar wat verwacht van de Poppe van de koers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *