cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Google zet eerste stap in de cryptowereld

Cryptocurrency wordt steeds meer bekend bij het grote publiek en dat werpt zijn vruchten af. Ook google.com mengt zich nu hierin door een eerste stap te zetten. Op het finance.google.com domein is nu namelijk een crypto tabblad te vinden!

Op de Finance-pagina kan veel informatie gevonden worden over de financiële markten zoals nieuws. Daarnaast is er een kalender te zien met daarop verschillende belangrijke data. Kortom, Google biedt er de belangrijkste informatie betreft de financiële wereld. En volgens de internetreus behoort crypto nu tot die wereld.

In de praktijk ziet het er wellicht minder spectaculair uit dan je verwacht. Crypto is nu onderdeel van het “Compare Markets” gedeelte op de pagina. Zodra je op crypto klikt vind je er de huidige koersen van verschillende handelsparen. Op dit moment zijn dit bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC) en bitcoin cash (BCH) tegen de euro.

Laatste kans: Ontvang hier je €1000 welkomstbonus van crypto handelsplatform Bitvavo! 💸

Ondanks dat het om een kleine sectie gaat op de pagina is het een stap in de goede richting! Dat Google crypto serieus genoeg neemt om het op de Google Finance pagina te zetten, is goed nieuws voor de algehele adoptie van crypto. Mogelijk dat de crypto-sectie binnenkort verder uitgebreid wordt of dat er meer cryptocurrencies worden toegevoegd.

Crypto dringt steeds verder door in de traditionele financiële wereld. Zo kochten MicroStrategy en Tesla al enorme hoeveelheden bitcoin als onderdeel van hun nieuwe schatkiststrategie. Mede door deze ontwikkelingen kon de prijs van bitcoin de afgelopen maanden hard stijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *