cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Miljardair verwacht dat de bitcoin 150.000 dollar gaat worden

De miljardair Chamath Palihapitiya heeft een aantal grote prijsverwachtingen gedaan over de crypto’s. Hij verwacht dat we pas aan het begin staan van de huidige bitcoin bullrun.

Palihapitiya zegt dat als de bitcoin koers 150.000 dollar bereikt, dan wil de miljardair de Hamptons overnemen. Dit is een cluster van stranddorpen en steden voor rijke New Yorkers. Palihapitiya is van plan om al die dure huizen te veranderen in zomerkampen voor kinderen, betaalbare woningen en om werkende boerderijen te creëren.

Dit is alsof je Het Gooi zou platgooien en er één grote scoutingskamp van zou maken. In de Hamptons wonen voornamelijk beroemdheden en rijke Wall Street directeuren. Ondanks dat door Covid veel mensen de stad New York ontvluchten, stijgen de woningprijzen juist in de Hamptons. Ofja, ondanks is niet het juiste woord, doordat is een beter woord. Het gemiddelde huis in de Hamptons is nu 46 procent duurder omdat de elite van Manhattan de stad ontvlucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *