cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Grootste altcoin Ethereum gaat stijgen naar de 20.000 dollar

Ethereum, de grootste altcoin die momenteel op de markt is heeft een grote toekomst voor zich. Vandaag noteerde het haar hoogste koers ooit. Volgens crypto-analist D.H Taylor kan de koers zelfs richting de 20.000 dollar gaan stijgen.

Hij baseert zijn verwachtingen op de wet van Metcalfe. Deze wet stelt dat de waarde van een netwerk kwadratisch toeneemt met het aantal aangesloten apparaten. Dit houdt in dat wanneer er meer apparaten (of gebruikers) onderdeel worden van een netwerk, de waarde van dit netwerk kwadratisch toeneemt.

Taylor gebruikt als voorbeeld een netwerk van telefoons. Twee telefoons creëren één connectie met elkaar. Maar wanneer je vijf telefoons hebt, dan kunnen er alweer 10 connecties gelegd worden. Bij 12 telefoons telt het netwerk 66 connecties, enzovoorts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *