cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

David Barral eerste voetballer ooit gekocht met bitcoins (BTC)

De eerste voetballer die is aangekocht met alleen maar bitcoins is inmiddels een feit. Het gaat om de 37-jarige speler David Barral die door de tweede Spaanse divisieclub DUX Internacional de Madrid werd aangetrokken.

Wat er voor hem is neergeteld is niet bekend, maar de verhuizing voor Barral werd ’mogelijk gemaakt’ door de sponsor van de Spaanse club, Criptan.

Criptan is een lokaal platform voor de aan- en verkoop van digitale munten, meldt CryptoAdventure. In een post op sociale media verwelkomde Internacional de ervaren aanvaller en bedankte meteen hun sponsor. „David Barral, onze nieuwe speler van DUX Internacional de Madrid, welkom bij dit geweldige team!” schreef de club. „Hij wordt de eerste aankoop in de geschiedenis in cryptocurrencies. Met dank aan Criptan, onze nieuwe sponsor, die dit mogelijk heeft gemaakt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *