cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Wie zijn er miljardair geworden door Bitcoin?

Wie zijn de Bitcoin miljardairs nou eigenlijk en met hoeveel zijn ze? Sinds Bitcoin de cryptocurrency revolutie in 2009 op gang kwam, is de community enorm gegroeid. Ook de waarde van de munt is explosief gestegen. Bitcoin alleen al heeft een totale marktwaarde van meer dan $280 miljard bereikt. Ook andere meer dan 20 andere digitale activa een marktkapitalisatie van meer dan $1 miljard bereikt.

Als gevolg van deze enorme groei is een aantal early adopters en pioniers miljardair geworden. Echter, vanwege de volatiliteit van Bitcoin en andere cryptocurrencies kan het vermogen van mensen in de crypto wereld enorm fluctueren. Hierdoor is het moeilijk om precies vast te stellen wie op een bepaald moment miljardair is.

Er zijn waarschijnlijk een handvol anonieme Bitcoin miljardairs. Sinds november 2020 zijn er volgens BitInfoCharts zeven individuele Bitcoin adressen met meer dan een miljard dollar. Hiervan zijn er twee cold wallets van de cryptobeurzen Binance en Huobi.

Maar dat is niet alles, het is waarschijnlijk zo dat slimme Bitcoin miljardairs hun bezit over meerdere adressen hebben verdeeld. Er zijn waarschijnlijk dus een aantal meer BTC miljardairs.

Naast de anonieme Bitcoin miljardairs zijn er ook een aantal bekende ultra-rijke personen. Deze hebben hun rijkdom vergaard omdat ze grote cryptobedrijven en exchanges hebben opgericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *