cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Paypal gaat in 2021 BTC en andere crypto verkopen

Paypal het populaire betalingsplatform gaat ook de crypto in. Dit weet persbureau Reuters te melden. PayPal klanten kunnen binnenkort cryptocurrencies als bitcoin (BTC) via het online betaalsysteem kopen, verkopen en opslaan. Dat betekent dus dat PayPal ook een eigen crypto-wallet zal lanceren.

Voor Amerikaanse klanten zal deze dienst ergens in de komende weken toegankelijk zijn. Andere landen, alsmede Venmo, de mobiele app van PayPal, komen medio 2021 aan de beurt. Het is momenteel nog onbekend wanneer dat zal zijn voor Nederland.
Tip: Via deze link kun je bij Bitvavo voor 1000 euro investeren in cryptovaluta zonder extra kosten!

Tevens wordt het vanaf 2021 mogelijk voor klanten om hun crypto te gebruiken als betaalmiddel bij zo’n 26 miljoen winkels die aangesloten zijn bij PayPal. De betalingen zullen worden afgewikkeld in fiatvaluta, dus winkeliers zullen geen crypto ontvangen waarmee ze niets kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *