cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Voormalig Brits politicus Bloom (70) doet eerste BTC aankoop

Godfrey Bloom een voormalig politicus heeft op 70-jarige leeftijd zijn eerste Bitcoin-aankoop gedaan. Hij maakte hiervan melding via het medium Twitter.

De ervaren oud-politicus leert graag meer over bitcoin en nodigt prominenten uit om erover te komen praten op zijn YouTube-kanaal met 13 duizend abonnees. Eerder gaf Bloom aan 65% van zijn portfolio in goud te bewaren, 8% in zilver en de rest in vastgoed.

Nu is daar dus ook bitcoin bijgekomen. Hoewel het in eerste instantie waarschijnlijk om een kleine investering gaat is het mooi om te zien dat Bloom bitcoin serieus neemt.

Dat Bloom bij bitcoin is uitgekomen mag geen volledige verrassing heten. In 2013 noemde hij het financiële systeem als Europarlementariër één grote oplichterij. Fractioneel bankieren is volgens Bloom crimineel en een gevaar voor de hele economie.

“Als de banken eenmaal failliet zijn, dan zijn het de belastingbetalers die daar voor moeten opdraaien. Totdat we centrale bankiers en politici die dit ondersteunen naar de gevangenis sturen, zal de belastingbetaler de dupe zijn van dit systeem.” aldus Bloom.

Het gaat de laatste maanden goed met bitcoin. Na de gedurfde move van MicroStrategy in augustus en de uitspraken van de wereldberoemde Paul Tudor Jones hebben we nu met Godfrey Bloom dus ook een voormalig Europarlementariër die zijn eerste bitcoin aankoop doet.

Hoewel Bloom gezien zijn achtergrond niet geheel onverwacht bij bitcoin is uitgekomen, is het mooi om te zien dat hij het serieus neemt. Enkele jaren geleden was dit in ieder geval ondenkbaar.

Steeds meer mensen beginnen zich te beseffen dat bitcoin niet zomaar zal verdwijnen. Zo zou 2020 voor bitcoin zomaar eens een heel mooi staartje kunnen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *