cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Ripple betreedt de wereld van de online E-sports

XRP of te wel Riple betreedt door een samenwerking de wereld van de E-sports. Het Japanse SBI E-sports gaat samenwerken met de durfkapitalist SBI VC Trade. Een onderdeel van de samenwerking is dat e-sporters hun salaris kunnen laten uitbetalen in XRP.

SBI E-sports is een bedrijf dat e-sporters bijstaat in hun carriëre als e-sporter. Het bedrijf heeft een aantal professionele teams, biedt consultancy en coördineert daarnaast met de media omtrent events en zijn professionele teams.

Met de nieuwe samenwerking wil het overkoepelende bedrijf, SBI Holdings, een betere naamsbekendheid realiseren. Zo krijgen de e-sporters ook een logo van SBI VC Trade op hun shirt. En zij mogen hun salaris dus in XRP laten uitbetalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *