cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

‘Blockchain zal betalingen veel meer efficiënter maken’

Concurrentie is wat de industrie nodig heeft om digitale valuta’s te gebruiken als betaalmiddel. Dit zijn de meningen van Jerry Chan, CEO van blockchain-serviceprovider TAAL, en Rod Hsu, president en mede-oprichter van virtueel valutaplatform Coincurve.

Het beruchte Wirecard mocht sinds eind juni weer verder met hun crypto diensten, maar zij zijn hier niet de enige die stappen nemen om de cryptomarkt te betreden, want zo gaan er geruchten dat PayPal samenwerkt met Paxos, heeft VISA al een Litecoin (LTC) debet betaalpas gelanceerd en heeft Mastercard, naast hun samenwerking met Wirex, een patent verkregen voor op het IOTA-netwerk.

Financiële diensten zitten dus in een nek-aan-nek race om de leegte van digitale betalingen op te vullen en een van de eersten te zijn die crypto-betaalkaarten aanbieden. Daarnaast wijst Chan er ook op dat blockchain betalingsdiensten nog efficiënter kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *