cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

‘Gaan we nog een recordkoers krijgen na de derde halving?’

Diverse deskundigen keken erg uit naar de derde halving van de Bitcoin. Er werd verwacht dat op termijn door deze gebeurtenis de koers hard zou gaan stijgen maar nu twee weken na de halving stijgen ze toch minder dan verwacht/gehoopt. De vraag is dan ook? Ligt de BTC nog op een recordkoers?

De koers natuurlijk onnoemelijk gestegen (van $ 12,35 op de dag van halving in 2012 naar $ 8.857,06 op de dag van de derde halving in 2020). Daarbij valt op dat het aantal verlies- en winstdagen elkaar weinig ontloopt. Wel valt op dat de BTC bij deze halving veel beter presteert dan bij de eerdere halvings. Wanneer we dit combineren met de wetenschap van het koersverloop na de eerste twee halvings, waarbij we elke keer na ongeveer 1,5 jaar een ‘all time high’ konden noteren biedt dit hoop.

De derde halving is namelijk, ondanks de vlakke koers, de meest positief verlopen halving van de Bitcoin tot nu toe. Dit gegeven gecombineerd met de moeilijke marktomstandigheden als gevolg van het Coronavirus maakt dat ik er juist nu alle vertrouwen in heb dat er weer een ‘all time high’ in het verschiet ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *