cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

Ethereum 2.0 kan de koers laten exploderen!

De lancering nadert voor het nieuwe Ethereum 2.0 netwerk en de verwachtingen zijn hooggespannen. De nieuwe versie markeert namelijk het begin van een verschuiving van het proof-of-work (PoW) algoritme naar een proof-of-stake (PoS) algoritme.

In een PoS algoritme zijn miners niet meer nodig om blokken te minen en trasnacties te verifiëren. In plaats daarvan verifiëren gebruikers – of stakers – gegevens op de blockchain. Voorlopig is er nog geen specifieke datum voor de release van Ethereum 2.0, volgens testnetcoördinator Afri Schoedon. “De definitieve versie is nog nergens geïmplementeerd en we hebben nog geen gecoördineerd testnet gelanceerd”, aldus Schoedon.

Drie belangrijke statistieken laten echter zien dat investeerders en gebruikers aan het einde van het jaar sterk anticiperen op de integratie van Ethereum 2.0. Deze positieve statistieken zijn bijvoorbeeld een stijgende groei van Ethereum-adressen, een toenemende marktvraag naar Ether tokens (ETH) en een stijgende gebruikersactiviteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *