cryptotoekomst

Bitcoin, Ethereum of andere Altcoins? Je vind het hier!

‘Als de Bitcoin straks nog bekender word, dan gaat de koers exploderen’

De Bitcoin zou op de drempel staan van een ongekende rally. Jesse Powell van de Amerikaanse cryptobeurs Kraken denkt namelijk dat de BTC zal gaan stijgen naar een koers van 100.000 dollar voor één Bitcoin.

Hij zei in een videocall met Pantera, dat de massa het belang van schaarste en de onafhankelijkheid wat bitcoin kan bieden nog niet begrijpen. Ze vertrouwen nog te veel op banken en tussenpersonen. Hij verwacht dat dit in het komende decennium zal veranderen, als en wanneer de waarde van de dollar daalt.

‘Ik denk zelfs niet dat bitcoin in bitcoin is geprijsd. De meeste mensen hebben over bitcoin gehoord, maar ze hebben geen bitcoin. Ze weten niet wat de toekomst van bitcoin is. Ik denk dat als iedereen wist over bitcoin en het potentieel van bitcoin en hoe geweldig het is, de prijs een biljoen dollar per bitcoin zou zijn. We zouden allemaal gewoon overschakelen op bitcoin en niets anders gebruiken’

‘Veel dingen zijn niet ingeprijsd, ook al is het voorspelbaar wat er gaat gebeuren. Tien jaar later zal de Amerikaanse dollar nog steeds als een gek worden gedrukt. Het zal totaal waardeloos zijn. Niemand zal het willen. Iedereen gaat bitcoin willen. Maar dat is niet ingeprijsd vanwege vermeende risico’s of vermeende onzekerheid over de toekomst, over regelgeving, over hoe de overheid reageert in verschillende situaties als bitcoin zich blijft ontwikkelen, of hoe nuttig het eigenlijk wordt.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *